Däck- och bilservice för din personbil

 

Hos BestDrives verkstäder strävar vi alltid efter den högsta kvaliteten, den bästa servicen och den bästa upplevelsen för dig som kund. För din personbil kan vi erbjuda en rad olika tjänster som underlättar i din vardag. Med tjänster som däckreparation, däckbyte, däckhotell och bilservice ser vi till att vara din personbils främsta support för att den ska rulla länge och säkert.

 

Känn dig säker på vägen med däck i topptrim

 

Oavsett om du vill laga ett trasigt däck eller letar efter någonstans att förvara däcken över vintern kan vi hjälpa dig. Våra verkstäder erbjuder full däckservice och hög kvalitet när det kommer till däckrelaterade tjänster för din personbil. Vi kan bland annat hjälpa dig med nya däck, däckreparation, fälgar, hjulinställning, balansering, däckhotell och mer därtill.

 

För att undvika onödigt slitage på dina däck kan vi hjälpa till med att se över din bils hjulinställning eller en hjulbalansering. Vi kan göra en kontroll för att undersöka behovet av en sådan service. Vi utför även däckreparationer när så är möjligt. Här är vi mycket noga med att lagningen ska hålla hög kvalitet. När vi anser att det troligtvis är bättre för dig att köpa nya däck hjälper vi dig att hitta rätt däck till dig och din bil utifrån din körstil, bil, plånbok och önskemål.

 

När det är dags att byta däck kan du förvara dina vinter eller sommardäck på vårt däckhotell – vi till att de är i toppskick vid nästa däckbyte.

 

Bilservice för alla märken och modeller

 

Flera av våra verkstäder erbjuder bilservice till din personbil. Hos oss kan du bland annat få hjälp med att sätta in ett nytt batteri, göra ett komplett byte av avgassystem eller byte av kamrem. Vi kan även göra oljebyte, hjulinställning eller ett bromsbyte.

 

Vi har både specialister inom vissa bilmärken samt mer generell bilservice för alla märken. Hos vissa av våra verkstäder kan du även passa på att ge din bil en förstklassig biltvätt innan du rullar ut på vägarna. På varje verkstads egen sida här på www.bestdrive.se under Verkstäder hittar du vilka tjänster varje verkstad erbjuder.

Dela på Facebook