Däckbyte sommardäck

Är du i behov av ett däckbyte inför sommaren? Välkommen in till någon av våra däckverkstäder runtom i Sverige – vi hjälper dig med ditt däckbyte till sommardäck. Vill du ha hjälp med nya vinterdäck, däckförvaring, balansering av dina hjul eller hjulinställning ifall bilen ”drar” eller skakar? Då hjälper vi dig gärna med det också! Ring eller maila för snabb kontakt. Du kan också använda boka online-funktionen hos vissa av våra återförsäljare så ordnar vi snabbt en tid för ditt däckbyte.

 

Vi är alltid redo när det är däckbytarsäsong. Är du?

 

Hos BestDrive sätter vi alltid säkerhet på vägen i första rummet. Vi vill att du som kund känner dig trygg med allt som rör dina däck. Vi håller alltid ett extra öga på skicket på dina däck och fälgar för att tidigt upptäcka skador och slitage. Vi mäter mönsterdjupet eftersom ett dåligt mönsterdjup ger sämre väggrepp. Vi gör även en kontroll av lufttrycket när du gör ett däck- eller hjulbyte hos någon av våra däckverkstäder. Visste du att du även kan lämna in dina hjul på vårt däckhotell? På så sätt gör vi det extra enkelt och bekvämt för dig som kund när du ska göra ditt nästa däckbyte. Du behöver bara dyka upp på bokad tid och lämna bilen medan vi gör dina däckskiften. Du tar det lugnt en stund och kanske tar en kopp kaffe i vårsolen och vi förbereder din bil för en härlig sommar.

 

Vi utför däckbyte på allt som rullar.

 

På BestDrive kan vi med stolthet byta däck på allt som rullar*. Kom till oss med din bil, lastbil, buss, släpkärra, släpvagn eller skottkärra så ser vi till att ditt fordon får nya hjul!

 

Hitta din närmaste verkstad här:

PS. Du är väl redo för sommardäcksäsongen?
Läs mer om sommardäck här.

Hitta din däckverkstad

*Lokala avvikelser kan förekomma. Alla BestDrive-verkstäder har inte möjlighet att ta emot stora fordon. Se respektive återförsäljares hemsida för detaljer alternativt ring aktuell verkstad och kontrollera på förhand.

Dela på Facebook