Berners Person- och Transportbilar AB i Sollefteå

Berners Person- och Transportbilar AB i Sollefteå

Berners Person- och Transportbilar AB – Sollefteå

Vi hjälper dig med alla däckrelaterade frågor du har.

Däckservice på Berners i Sollefteå

När något oförutsätt händer med dina däck, så är det tryggt att vända sig till en däckverkstad som snabbt och professionellt kan lösa dina problem. På Berners Person- och Transportbilar i Sollefteå så har vi en modern däckverkstad som utför reparationer, däckbyten, hjulinställning och  balansering.

Dags för däckbyte i Sollefteå

Börjar det bli dags för däckbyte så passa på att boka en tid hos oss. Vi hjälper dig då det är dags att skifta från sommar- till vinterdäck. Däckbytet utför vi medan du väntar. Du bokar enklast via våra kontaktuppgifter på sidan. Säsongens krav på sommar- och vinterdäck, valet mellan dubb- och friktionsdäck, däckbytet, lämna det i våra händer! Vi erbjuder även vinterförvaring av dina däck på vårt däckhotell.

Däckhotell i Sollefteå

Fler och fler av våra kunder i Sollefteå upptäcker fördelarna med att låta oss förvara däcken mellan årets däckbyten. Efter hjulskiftet så kontrollerar vi mönsterdjup och rengör däck och fälg. Då det är dags för däckbytet så bokar du tid som vanligt och dina däck står redo och väntar på dig. Innan vi släpper ut dig på vägarna har vi kontrollerat däcktryck.

Modern däckverkstad i Sollefteå

Välkommen att svänga förbi med bilen och besök vår trevliga däckverkstad du kan också ringa eller boka en tid online. Vi ses!

Kontakt / öppettider

Hågestavägen 412
881 41 Sollefteå

Telefon
0620-683 150

E-post
caroline.jonsson@berners.se

Hemsida
http://www.berners.se

Måndag – fredag
07:00-17:00

Berners Person- och Transportbilar AB i Sollefteå
Hågestavägen 412
Sollefteå 881 41
Sverige
Telefon: 060-64 64 95
Email: dack.sundsvall@berners.se
Url: http://www.berners.se


Dela på Facebook