Berners Person- och Transportbilar AB i Sveg

Berners Person- och Transportbilar AB i Sveg

Berners Person- och Transportbilar AB – Sveg

Vi hjälper dig med alla däckrelaterade frågor du har.

Däckservice på Berners i Sveg

När något oförutsätt händer med dina däck, så är det tryggt att vända sig till en däckverkstad som snabbt och professionellt kan lösa dina problem. På Berners Person- och Transportbilar i Sveg så har vi en modern däckverkstad som utför reparationer, däckbyten, hjulinställning och  balansering.

Dags för däckbyte i Sveg

Börjar det bli dags för däckbyte så passa på att boka en tid hos oss. Vi hjälper dig då det är dags att skifta från sommar- till vinterdäck. Däckbytet utför vi medan du väntar. Du bokar enklast via våra kontaktuppgifter på sidan. Säsongens krav på sommar- och vinterdäck, valet mellan dubb- och friktionsdäck, däckbytet, lämna det i våra händer! Vi erbjuder även vinterförvaring av dina däck på vårt däckhotell.

Boka plats på vårt däckhotell

Fler och fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att låta oss förvara däcken mellan åretsdäckbyten. Efter hjulskiftet så kontrollerar vi mönsterdjup och rengör däck och fälg. Då det är dags för däckbytet så bokar du tid som vanligt och dina däck står redo och väntar på dig. Innan vi släpper ut dig på vägarna har vi kontrollerat däcktryck.

Din däckverkstad i Sveg

Välkommen att svänga förbi med bilen och besök vår trevliga däckverkstad du kan också ringa eller boka en tid online. Vi ses!

Kontakt / öppettider

Industrigatan 7
Sveg

Telefon
0680-71 89 55

E-post
tina.soderstrom@berners.se

Hemsida
http://www.berners.se

Måndag – fredag
07:00-17:00

Berners Person- och Transportbilar AB i Sveg
Industrigatan 7
Sveg Sverige
Telefon: 060-64 64 95
Email: dack.sundsvall@berners.se
Url: http://www.berners.se


Dela på Facebook