Orrekulla Amhults Däck

Orrekulla Amhults Däck

Däckbyte Göteborg

Välkommen till Amhults Däck i Orrekulla

Vi är en BestDrive verkstad och din däckleverantör om behöver du hjälp med hjulskifte, däckhotell, däckbalansering eller en korrekt hjulinställning på dina däck? Dessutom vägleder vi dig gärna i djungeln till att finna det optimala bildäcket för just dig och din körstil.

Ta hand om era däck på vårt däckhotell i Göteborg

Rätt förvaring av dina däck ökar livslängden på dem, särskilt om man tar hand om dem som vi gör på vårt däckhotell i Göteborg. I priset så ingår att vi rengör dina däck och fälgar samt kontroller och gör en analys av skicket på dina däck.

Söker du efter en däckverkstad i Göteborg

Så är du välkommen till vår fina däckverkstad på Hisingen. Vi är specialister på att byta och reparera däck, göra hjulinställningar på ditt fordon och erbjuder alla däckrelaterade tjänster. På vår däckverkstad i Göteborg byter vi dina däck på ett säkert och ekonomisk sätt som sparar tid för dig som bilägare.

Är du behov av däckservice i Göteborg

Så kan du boka din tid direkt hos oss på BestDrive Orrekulla genom att ringa eller maila, eller använd vårt onlinebokningsformulär direkt på webbplatsen. Självklart är du också välkommen in till oss över en kopp kaffe. Då delar vi gärna med oss av den kunskap vi har om däck och bilar över för att du ska känna dig trygg när du bokar en däckservice hos oss i Göteborg

Kom in till oss så byter vi dina däck och fälgar. Undrar du över vilka regler och lagar som gäller vid däckbyte så ta en titt i vår kunskapssektion.

Vi finns på Orrekulla Industrigata 13, 425 37 Hisings Kärra.

Vi ses på vår bil- och däckverkstad i Göteborg!

Kontakt / öppettider däckverkstad

Orrekulla Industrigata 13-15
425 36 Hisings Kärra

Telefon:
031-222 444

E-post:
info.orrekulla@amhultsdack.se
Hemsida:
https://www.bestdriveorrekulla.se

Måndag – Torsdag:
08:00 – 17:00.

Fredag:
08:00 – 16:30.

Orrekulla Amhults Däck
Orrekulla Industrigata 13
Göteborg Sverige
Telefon: 031-222 444
Fax: 031-64 96 99
Email: butik.goteborg@bestdrive.se
Url: https://www.bestdrivetagene.se


Dela på Facebook