47 i Skurup AB

47 i Skurup AB

Vi hjälper dig att byta däck  – 47 i Skurup AB

Vi är din pålitliga BestDrive-återförsäljare i Skurup och vår främsta uppgift är att göra allt som rör däck så enkelt som möjligt för dig. Med vår expertis finns vi här för att hjälpa dig med reparationer, service och däckbyte i Skurup. Vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga däckservicen och har ett brett utbud av däck från välrenommerade varumärken som Continental och Gislaved, inklusive testvinnare.

Däckservice och bilservice under samma tak

Förutom vårt omfattande däcksortiment erbjuder vi även bilservice och reparation av släpvagnar här i Skurup. Vårt erfarna team är kunnigt inom området och kan ta hand om alla dina behov när det gäller bilservice. Vi erbjuder även försäljning och uthyrning av släp, samt olika tjänster som bilvård, rekond och biltvätt. Vi har även smörjmedel till försäljning för att se till att din bil fortsätter att prestera på bästa sätt.

Upptäck vårt däckhotell

För att underlätta för dig och ge dig en smidig upplevelse erbjuder vi också däckhotellstjänster. Hos oss kan du förvara dina däck säkert och tryggt mellan säsongerna. Vår professionella personal ser till att dina däck kontrolleras och tas om hand på bästa sätt under tiden de förvaras hos oss.

Modern däckverkstad

Vår däckverkstad är utrustad med moderna verktyg och utrustning för att kunna ge dig den bästa servicen. Våra däckexperter är välutbildade och kan hjälpa dig med allt från däckbyte till däckreparationer och hjulinställning. Vi strävar alltid efter att ge dig högkvalitativ service och se till att dina däck är i optimalt skick för en säker körupplevelse.

Boka dit däckbyte i Skurup

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller däckservice och bilreparationer i Skurup. Vårt dedikerade team är redo att ta hand om dina behov och se till att du får en förstklassig service. Besök oss gärna för att upptäcka vårt breda utbud av däck och våra olika tjänster. Vi är här för att göra din däckhantering så enkel och smidig som möjligt, samtidigt som vi ser till att din bil är i toppskick.

Kontakt / öppettider

Östra Olstorpsgatan 18
Skurup

Telefon
0411-42747
E-post
jorgen@47skurup.se
Hemsida
http://www.47skurup.se

Måndag-fredag
05:45 – 18:30
Lördag
09:00 – 13:00

47 i Skurup AB
Östra Olstorpsgatan 18
Skurup Sverige
Telefon: 0411-42747
Email: jorgen@47skurup.se
Url: http://www.47skurup.se


Dela på Facebook