IT Däck

IT Däck

Däckbyte i Hässleholm hos IT Däck

Vår välrenommerade däckverkstad i Hässleholm, belägen på Helsingborgsvägen 12, är den perfekta destinationen för dina däckbehov. Vi är dedikerade till att ge dig en förstklassig däckservice, oavsett om du behöver ett däckbyte, letar efter nya sommardäck eller vill dra nytta av vår smidiga däckförvaringstjänst på vårt bekväma däckhotell.

Boka däcksevice på vår däckverkstad i Hässleholm

Vi förstår vikten av att ha rätt däck för säkerheten och prestandan hos ditt fordon. Därför erbjuder vi ett omfattande sortiment av sommardäck och vinterdäck från välrenommerade tillverkare såsom Continental och Gislaved. Oavsett om du kör i snö, regn eller solsken, har vi de bästa däcken för att möta dina behov. Besök vår däckverkstad i Hässleholm och upptäck vårt imponerande utbud. Vårt kunniga team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig att hitta de rätta däcken för din bil.

Pröva vårt däckhotell i Hässleholm

För att säkerställa att dina däck håller längre och bibehåller sin kvalitet erbjuder vi också en praktisk däckförvaringstjänst på vårt bekväma däckhotell. Genom att förvara dina däck hos oss får du inte bara fördelen av att spara tid och utrymme, utan också tryggheten att veta att dina däck är i säkra händer. Vårt däckhotell är utrustat med de senaste teknikerna för att hålla dina däck i optimalt skick under hela året. Du kan lita på att dina däck är kontrollerade och redo för att sättas på din bil när det är dags.

Däckservice för ditt fordon

Som en komplett däckverkstad i Hässleholm strävar vi efter att erbjuda en omfattande däckservice för alla fordonstyper. Oavsett om du kör personbil, SUV eller transportfordon, kan du lita på vårt erfarna team för att ta hand om dina däckbehov på bästa sätt. Vi utför snabba och pålitliga däckbyten, noggranna däckkontroller och balanseringar samt professionell däckreparation vid behov. Vårt mål är att ge dig en smidig och bekymmersfri upplevelse varje gång du besöker oss.

Bilvård och rekond i Hässleholm

Utöver vår expertis inom däckservice är vi också stolta över att erbjuda omfattande bilvårdstjänster i form av bilrekond och biltvätt. Vi förstår vikten av att hålla din bil i toppskick både utvändigt och invändigt. Vårt team av skickliga bilvårdsexperter använder högkvalitativa produkter och avancerade tekniker för att återställa och skydda din bil. Från grundlig rengöring och polering till interiörstädning och luktborttagning, vi tar hand om varje detalj för att ge dig en bil som ser ut och känns som ny.

Välkommen till vår däckverkstad i Hässleholm, där vi erbjuder en omfattande och pålitlig däckservice, bekväm däckförvaring på vårt däckhotell samt professionell bilvård. Lita på vårt erfarna team och vår moderna utrustning för att ta hand om dina däck och din bil på bästa sätt. Vi är dedikerade till att ge dig en förstklassig upplevelse och se till att du är säker och nöjd på vägarna

Kontakt / öppettider

Helsingborgsvägen 12
Hässleholm

Måndag – Fredag
07:15-16:30
Lunchstängt
12:00-12:45

 

Mer information finns på vår hemsida.

IT Däck
Helsingborgsvägen 12
Hässleholm Sverige
Telefon: 045-110002
Email: info@itdack.nu
Url: https://itdack.se/


Dela på Facebook