Gislaved Däck

Gislaved Däck har precis som namnet indikerar sitt ursprung i den småländska orten med samma namn. Företaget grundades så tidigt som 1893 och är idag helägt av tyska Continental AB, som i sin tur är moderbolag till BestDrive. Hos oss hittar du således Gislaveds kompletta däcksortiment – oavsett vilken verkstad du än väljer. Varmt välkommen att kontakta din lokala återförsäljare här, eller prova vår däckväljare som hjälper dig på vägen till rätt däck för din bil.

 

Till däckväljaren
Visa mig min lokala BestDrive-verkstad

Vi nöjer oss bara med det bästa

På BestDrive nöjer vi oss bara med det bästa. Gislaveds däck uppfyller alla högt ställda krav vad gäller toppmässig kvalitet, hög komfort, full pålitlighet och tilltalande design och är därför ett självklart val för oss.

Lång livslängd, effektiv vattentransport och låg milkostnad

I Gislaveds sortiment finns det däck för de flesta behov. Gislaved C är t.ex. ett sommardäck med enastående våtgrepp för optimal säkerhet, både på torra och våta vägbanor. Dessutom har däcket lång livslängd som ger en låg milkostnad. Gislaved Ultra Speed är istället ett högteknologiskt däck som är utrustat med en ny sajpteknik som tillsammans med breda mönsterspår effektivt transporterar bort vatten. Gislaveds däck Urban Speed är å andra sidan ett däck som är anpassat för stad och landsväg, för mindre och mellanstora bilar samt för dig som prioriterar prisvärdhet och säkerhet. Oavsett val av däck garanteras du alltid hög säkerhet och största möjliga körglädje, och för dig som vill köra ett premiumdäck vars prisklass är snäppet lägre än Continental är Gislaved också ett bra val.

Vi hjälper dig gärna!

På BestDrive vet vi vilket Gislaved-däck som passar just din bil och tar gladeligen fram ett däck som möter dina önskemål på funktion, form och prestanda. Kom in på en kopp kaffe direkt eller slå en signal först, så ser våra medarbetare till att hjälpa dig. Vet du redan nu vilket däck du vill ha kan du också begära en offert online. Det gör du enkelt genom däckväljaren och välj sedan ”begär offert” för det valda däcket.

 


Alla Gislaveds däck

Gislaved Urban*Speed™

Gislaved Urban*Speed™

Liten bilMellan bil
Gislaved Ultra*Speed™

Gislaved Ultra*Speed™

Mellan bilSportbilStor bilSUV
Gislaved Com*Speed™

Gislaved Com*Speed™

Liten bilMellan bilStor bil
Gislaved Nordfrost 200™

Gislaved Nordfrost 200™

Liten bilMellan bilSportbilStor bilSUV
Soft Frost 200™

Soft Frost 200™

Liten bilMellan bilStor bilVAN
Gislaved Eurofrost 5™  

Gislaved Eurofrost 5™  

Liten bilMellan bilStor bilSUV
Nord Frost Van™

Nord Frost Van™

VAN

 

Facebook

Kolla även in vad som händer på
BestDrive-verkstäderna på vår Facebook. 
Gilla vår sida för att löpande få ny information
från oss.

Till Facebook »