De bästa däcken för din bil

 

Däcken är den viktigaste kontaktpunkten mellan fordonet och vägen. Vi arbetar för att dina däck alltid ska ge bästa möjliga bromsverkan, maximal säkerhet och ren körglädje.

Continental

 

Continental är en av Europas ledande tillverkare av personbils- och lätta lastbilsdäck. Vi är också en av världens största tillverkare av personbilsdäck inom marknaden för originalutrustning och utbytesdäck.

 

Men vi är mer än så. Vi rankas bland de fem största billeverantörerna i hela världen, med divisioner specialiserade på bromssystem, instrumentering, system och komponenter för drivlinor och chassin, fordonselektronik, infotainmentlösningar, och tekniska elastomerer. Och över hela världen, har företaget över 244 000 anställda i 61 länder och på 554 platser. Vi är verkligen en stor familj.

BestDrive

BestDrive är BestDrive Sveriges egna däckmärke endast tillgängligt i vår kedja. Däcket tillverkas av Continental AG i Europa för den europeiska marknaden. BestDrive har ett modernt mönster utvecklat för att ge föraren hög komfort, lång hållbarhet och självklart som för alla däck tillverkade av Continental, hög säkerhet med gott väggrepp och bromsegenskaper.

Gislaved

 

Nordisk know-how

Gislaved står för 110 års erfarenhet med fokus på däck för svåra väglag.

Däckens svenska arv och särskilda målgrupp garanterar att Gislaved uppfyller höga skandinaviska krav.

De kommer klara eldprovet och bemästrar alla väderförhållanden.

Gislaveds ledande position flyttas hela tiden fram genom kontinuerlig utveckling av nya, förbättrade mönster för däck till personbilar, SUV:ar och skåpbilar.

Dela på Facebook