Testvinnande sommardäck hos BestDrives däckverkstäder

Sommardäck har ingen egen lag utan styrs av vinterdäckslagen som säger att du skall använda vinterdäck när det råder vinterväglag. När det således är dags för sommardäck är det viktigt att använda just sommardäck på sommaren (precis som det är att använda vinterdäck på vintern)

För att läsa mer om de så kallade allrounddäcken eller året-runt-däck och varför det kan utgöra en trafikfara kan du klicka här.

Allrounddäck och/eller året-runt-däck.

På BestDrive hjälper vi dig gärna med hjulskiftet från vinterdäck till sommardäck. Vi gör alltid däckkontroller på våra kunders däck, mäter mönsterdjup och kan kontrollera bromsarnas skick. Även hjulvinklarna ses över för eventuellt behov av hjulinställning då det annars kan upplevas som att bilen drar åt något håll eller att ratten skakar när du kör. Allt för att du ska känna dig trygg och säker med dina däck.

Är du i behov av nya sommardäck säljer vi bland annat testvinnande sommardäck från Continental och Gislaved. Boka tid för ditt däckbyte hos någon av våra däckverkstäder runtom i Sverige. Använd vår sökfunktion nedan för att hitta din närmaste BestDrive-verkstad. Vårt sortiment av sommardäck kan du se direkt på vår webbplats. Utbudet kan variera hos våra verkstäder.

Varmt välkommen till BestDrive. Vi ser till att du rullar säkert i sommar!

Hitta din närmaste återförsäljare:

 

– Jag vill byta mina däck

Undrar du något eller vill ha hjälp med byte till sommardäck på din bil? Vi byter dina däck och gör dessutom en analys av hjulen för att säkerställa däckens kvalitet innan du rullar ut på vägarna. Boka antingen din tid själv genom att ringa, maila eller boka online om verkstaden erbjuder den möjligheten. Är du kund på däckhotellet kan verkstaden även boka in dig i god inför säsongen.

– Jag vill ha nya sommardäck

Behöver du nya vinterdäck? I vårt sortiment av vinterdäck hittar du främst testvinnande från Continental och Gislaved. Osäker på vad du ska välja? Låt vår däckväljare hjälpa dig till rätt däck för din bil och begär sedan en offert från valfri verkstad. Självklart är du även välkommen in till någon av våra verkstäder så hjälper vi dig till rätt vinterdäck. Då bjuder vi dig gärna på gott kaffe samtidigt!

Dela på Facebook