Amhults Däck

Amhults Däck

Amhults Däck
– Din däckleverantör i Torslanda

Däckservice i Torslanda. Vår kvalificerade personal kan hjälpa dig med allt som rör däck. Vi finns här för dig och din bil.

Amhults Däck är en välrenommerad däckverkstad i Torslanda som erbjuder omfattande utbud av däckservice för bilägare. Med erfarenhet och expertis inom däckbranschen har vi byggt upp ett gott rykte genom att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

 

Boka ditt däckbyte i Torslanda

För bilägare i Torslanda är Amhults Däck det självklara valet när det kommer till däckservice. Oavsett om det gäller däckbyte inför olika säsonger eller att få däcken förvarade på deras däckhotell, kan man lita på att Amhults Däck erbjuder pålitlig och professionell service. Deras däckverkstad är utrustad med modern teknik och deras kunniga personal kan hantera allt från däckreparationer till däckrotation och balansering.

 

Vi hjälper dig med däckservice i Torslanda

När det kommer till däckservice strävar vi på Amhults Däck i Torslanda att erbjuda en bekväm och smidig upplevelse för våra kunder.

 

Förvara din däck på vårt däckhotell i Torslanda

Genom att erbjuda däckhotell kan vi  underlätta för bilägare i Torslanda genom att förvara dina däck säkert och effektivt när de inte används. På så sätt kan du enkelt boka in ditt däckbyte och lita på att dina däck förvarats på ett professionellt och säkert sätt. Innan däcken monteras på din bil igen, så går vi igenom skicket och kontrollerar så att de är säkra, hela och rena.

Amhults Däck är ser till att erbjuda den bästa servicen för dig. Med vårt engagerade och kunniga team kan du vara säker på att din däckservice utförs med högsta kvalitet. Oavsett om du behöver däckbyte, däckhotell eller allmän däckservice, kan du lita på att vi på Amhults Däck kan möta dina behov och ge dig trygghet på vägarna i Torslanda och vidare.

 

• Vi har jobbat med däck i över 50 år. Däck är det vi kan bäst!

• Inget tjafs, inget krångel. Vi ser till att du får rätt däck till just din bil!

• Säkerheten framför allt. Vi prioriterar din och dina nära & käras säkerhet!

Kontakt / öppettider

Flygfältsgatan 13
Torslanda

Telefon
031-92 22 88

E-post

Calle Övergaard
carl.overgaard@amhultsdack.se

Daniel Karstensen
daniel.karstensen@amhultsdack.se

Måndag – fredag
08:00 – 16:00

Helger & röda dagar
Stängt

Amhults Däck
Flygfältsgatan 13
Torslanda Sverige


Dela på Facebook