Våra tjänster

Gemensamt för alla våra verkstäder är att vi erbjuder däckservice med den högsta möjliga kvaliten och den bästa möjliga servicen. Det är nämligen vårt jobb att se till att du som kund är nöjd när du rullar ut från våra verkstäder. Nöjd hoppas vi du blir när du har fått rätt däck till just din bil som är anpassade helt efter din körstil, behov och plånbok, varken mer eller mindre.
På flera av våra verkstäder erbjuder vi även andra tjänster såsom däck till tunga fordon, bilservice, rekond, AC-service och reparation av vindrutor. På varje verkstads egen sida ser du utbudet av tjänster och du är mer än välkommen att kontakta verkstaden direkt och fråga om råd.
AC service

En AC-service kan behövas göras regelbundet för förbättrad funktion och livslängd på ditt AC-system. Ett fungerande AC-system är viktigt då det filterar bort avgaser och föroreningar från luften utifrån. I servicen ingår tömning av gas, läckagesökning, fyller på köldmedie och olja samt genomför kontroller av kompressorns funktion, fläkt, drivremmar och eventuella andra skador eller slitage.

Lastbilsservice

Vi erbjuder även däckservice, fleet checks och jour för bussar och lastbilar runtom i Sverige. Hör med din närmaste BestDrive-verkstad eller kontakta oss direkt på info@bestdrive.se.

Byta Batteri hos BestDrive

Vi analyserar ditt batteris prestanda, kontrollerar vätskenivån, gör konditionstest och får fram statistik om dess status och om du behöver byta. Ett bilbatteri räcker i cirka 4-5 år innan det behöver bytas. Gör du regelbunden batteriservice räcker batteriet längre.

Hjulinställning

Det kan räcka att ha kört på en trottoarkant, ett gupp eller ojämnhet i vägen för att din hjulaxel ska komma ur läge och börja slita onödigt på bilen och däcken. En hjulinställning kan bidra till att öka livslängden på dina däck och minska bränsleförbrukningen, så i själva verket sparar du pengar på att med jämna mellanrum lämna in din bil på någon av våra verkstäder för att kontrollera att du har rätt hjulinställning.

Bilrekond hos BestDrive

Vi erbjuder tvätt, polering, mindre lackreparationer, spot repair, och bilrekonditionering- och utvändigt.

Hos oss kan du boka tid via nätet när det passar dig. Klicka dig in på din verkstad och tryck på knappen boka tid online. Där skapar du bara ett konto och bokar en ledig tid som passar dig. Kontakta din närmaste BestDrive-verkstad om de inte erbjuder tidsbokning idag. Då går det lika bra via telefon eller e-post.

Biltvätt

På flera av våra anläggningar kan vi tvätta din bil, både med maskintvätt och handtvätt.

 

 

 

 

Komplett däckservice

Kort sagt hjälper vi dig med allt inom däck och fälg inklusive montering, balansering och skifte av dina hjul. Detta för att de ska rulla så smidigt och säkert som möjligt på vägarna.

Bromsservice

På BestDrive utför vi professionell bromsservice, reparationer och byten på både mekaniska och hydrauliska bromssystem.

Laga stenskott

Vi tar hand om stenskott och liknande mindre skador på din vindruta. Antingen har vi utrustning direkt i vår verkstad, eller så samarbetar vi med en närliggande aktör som hjälper till.

Däckreparation Best Drive

Har du ett trasigt, eller skadat, däck hjälper vi dig gärna att reparera detta. Våra däckreparationer är av hög kvalitet och låter därför dina däck rulla länge vid en reparation, även om de blir utsatta för både värme och högt tryck. Kommer en reparation att bli kostsam är det bättre att köpa nya däck, där vi gärna hjälper dig att hitta rätt däck för just dig och din bil.

Byta avgassystem & service för avgassystem

Om du behöver byta eller se över ditt avgassystem hjälper vi gärna till med det. Det kan också vara problem med katalysatorer, lambdasystem och dieselpartikelfilter, något vi självklart också gärna kan göra för dig.

Däckhotell på BestDrive

Vi förvarar gärna dina däck hos oss på BestDrive. I förvaringspriset ingår att vi tvättar dina hjul, gör en däckdjupsmätning och analys av skicket.

En smart förvaring av däcken ökar livslängden på dem, särskilt om man tar hand om dem som vi gör på BestDrive, som om de vore våra egna.

Byta stötdämpare & service för stötdämpare

Dåliga stötdämpare lyckas inte pressa ner däcket på körbanan och ökar slitaget på däcken, fjädringen och sliter ut avgassystemet fortare än normalt. Du märker att dina stötdämpare är dåliga om bilen känns ostabil, däcken slits ojämnt och olja läcker från dem. Snedslitna däck och instabilitet kan också orsakas av en felaktig hjulinställning, något vi på BestDrive gärna hjälper dig att undersöka och justera vid behov.

Återvinning av däck

Vi åtar oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner därför alla utslitna däck efter kraven som ställs enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan som kund komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem. För större däck såsom lastbils- eller traktordäck rekommenderar vi att du själv tar kontakt med Svensk Däckåtervinning AB.

Bilservice

Vi erbjuder bilservice enligt de kriterierna som kommer direkt från din biltillverkare.

Däck finansiering

Med ett BestDrive kort kan du betala service och reparationer hos din BestDrive-återförsäljare i Sverige. Det kostar inget att skaffa eller ha kortet och du ansöker snabbt och enkelt hos våra serviceverkstäder eller direkt på hemsidan. BestDrive-kortet erbjuder flera valmöjligheter för betalningen av dina inköp. Prata med din lokala BestDrive-verkstad för mer information kring delbetalning.

Dela på Facebook