Däckverkstad Bandhagens Däck i Stockhom

Däckverkstad Bandhagens Däck i Stockhom

Bandhagens Däck – Däckverkstad i Stockholm

Din däckverkstad i Stockholm. Som BestDrive-återförsäljare finns vi till för att med vår expertis göra allt relaterat till däck och däckservice så simpelt som möjligt för dig. Bland våra produkter hittar du de bästa på marknaden, bland annat testvinnande vinterdäck från Continental.

Boka ett däckbyte i Bandhagen

På vår däckverkstad i Bandhagen kan du boka ditt däckbyte snabbt och smidigt antingen bokar du däckbyte online eller slår du oss en signal. Vi har även dropin.

Pröva vårt däckhotell i Bandhagen

Har du ont om plats hemma och är trött på att leta fram däck och hjulmuttrar inför varje däcksäsong. Låt oss ta hand om det och förvara dina däck på vårt däckhotell på Bandhagens Däck. På så sätt behöver du inte köra hit dina däck när det är dags för vinterdäck eller sommardäck. Däcken har legat perfekt förvarade på vårt däckhotell och är kontrollerade och klara inför din nästa däcksäsong

Dags för däckservice? Välkommen till Bandhagen

Efter över 15 år i däckbranschen har vi en mycket god uppfattning om vilka däck som krävs för alla olika tillfällen och vi erbjuder den bästa däckservicen för din bil. Vi jobbar tillsammans med Continental som är en världens största däcktillverkare och har ett brett sortiment som passar alla typer av bilar.

Vår däckservice erbjuder allt från reparation av däck till hjulbalansering och hjulinställning.

Dropin eller tidsbokning på nätet, välj det som passar Er bäst. Vi på Bandhagens Däck eftersträvar snabb däckservice och 100% nöjda kunder. Har du fågor eller vill veta mera om däck så ta gärna en titt på får FAQ

Kontakt / öppettider

Skebokvarnsv. 159
Bandhagen

Telefon
08-99 19 19
E-post
info@bandhagensdack.se
Hemsida
https://bandhagensdack.se

Måndag-Fredag
08:00-17:00
Lunch
12:00-13:00
Övrig tid enligt ö.k.
Däckverkstad Bandhagens Däck i Stockhom
Skebokvarnsv. 159
Bandhagen Sverige
Telefon: 08-99 19 19
Email: info@bestdrivebandhagen.se
Url: https://bestdrivebandhagen.se


Dela på Facebook