BestDrive Hammarby – Stockholms Däckpool AB

BestDrive Hammarby – Stockholms Däckpool AB

BestDrive Hammarby – Stockholms Däckpool AB

Vi är den enda riktiga däckverkstaden som finns kvar i Hammarby och vi hjälper dig när du önskar ett snabbt och smidigt däckbyte.

På Best Drive Hammarby så hjälper vi dig med allt inom däck och hjul, exempelvis köp av bildäck och fälgar, balansering, lagning av punktering, däckhotell.

De märken som vi vanligtvis arbetar med är Continental, Gislaved och Matador.

Däckbyte på vår däckverkstad i Hammarby

Välkommen in till oss när det är dags att sätta på sommardäcken eller du vill byta till vinterdäck. Vi utför ditt däckbyte tidseffektivt och kontrollerar dina däck så att du kommer köra säkert på vägarna.

Däckhotell för bästa förvaring av dina däck

Lår oss ansvara för förvaringen av dina däck mellan varje säsong. På vårt däckhotell i Hammarby så förvarar vi dina däck i en miljö som dina däck mår bästa av. Innan vi monterar sommar- eller vinterdäck på din bil igen så kontrollerar vi mönsterdjup så att du kan känna dig säker på vägarna när du lämnar Hammarby.

Däckservice på vår däckverkstad i Hammarby

Om du råkat ut för punktering eller fått en skada på dina däck så är du välkommen till oss på däckservice. Vi kontrollerar och reparerar vi dina däck på vår trevlig däckverkstad mitt i Hammarby. Vi utför däckservice på alla personbilar. Slå oss en signal eller kom förbi på ett besök så hjälper vi dig.

Kontakt / öppettider

Virkesvägen 26D
120 30 Stockholm

Telefon
08-642 04 46

E-post

stockholmsdackpool@gmail.com

Måndag – Torsdag: 08.00-17.00
Fredag: 08.00-16.00

BestDrive Hammarby – Stockholms Däckpool AB
Virkesvägen 26D
Stockholm Sverige


Dela på Facebook