Bilkompaniet Ekeby

Bilkompaniet Ekeby

Däckbyte & bilservice i Eskilstuna på Bilkompaniet Ekeby

Att byta däck är en viktig del av underhållet av din bil och kan ha en stor inverkan på både prestanda och säkerhet. I Eskilstuna finns Bilkompaniet Ekeby som erbjuder däckbyte och däckhotell.

Däckhotell i Eskilstuna

Ett däckhotell är en plats där du kan förvara dina däck under säsongen då de inte används. Det är viktigt att däcken förvaras på rätt sätt för att förhindra skador på dem och för att förbättra deras livslängd. På vårt moderna däckhotell i Eskilstuna förvaras däcken oftast i ett klimatkontrollerat utrymme och kontrolleras för att säkerställa att de är i gott skick när det är dags att använda dem igen på din bil.

Boka däckbyte i Eskilstuna

Förutom förvaring av däck så kan du även få hjälp med däckbyte på vår däckverkstad i Eskilstuna. Det är viktigt att byta däck när det är dags för att undvika slitage och säkerställa optimal prestanda och säkerhet för ditt fordon . Många däckcenter erbjuder också andra tjänster som hjulinställning och reparation av punkteringar.

Besök vår däckverkstad i Eskilstuna

Som BestDrive-återförsäljare vill vi med vår kompetens och höga servicegrad göra allt relaterat till däck och bilservice så simpelt som möjligt för dig som bor i Eskilstuna. Kom och besök vår anläggning på Junivägen i Esklistuna, eller ring och en tid då det är dags att byta eller förvara däck

Välkommen in på en kaffe önskar Kenth med personal

Kontakt / öppettider

Junivägen 1
Eskilstuna

Telefon
016-510 100
E-post
info@bilkompanietekeby.se
Hemsida
http://www.bilkompanietekeby.se

Måndag – Fredag
08:00-17:00

Bilkompaniet Ekeby
Junivägen 1
Eskilstuna Sverige
Telefon: 016-510 100
Email: info@bilkompanietekeby.se
Url: http://www.bilkompanietekeby.se


Dela på Facebook