Däckfirman Bohmans Däck i Norrköping – Fabriksgatan

Däckfirman Bohmans Däck i Norrköping – Fabriksgatan

Däckfirman Bohmans Däck på Fabriksgatan i Norrköping

Sedan starten 2014 har vi på Bohmans Däck etablerat oss som en av regionens mest uppskattade däckfirmor i Norrköping.

Vi  hjälper vi dig med däckbyte och däckhotell.

Bohmans Däck på Fabriksgatan och Smedbygatan i Norrköping hittar du ett komplett däckcenter för personbil, lastbil, traktor, MC och Entreprenad. Att byta däck är en viktig del av underhållet av din bil och har en stor inverkan på både prestanda och säkerhet.

Däckhotell i Norrköping

På vårt däckhotell i Norrköping kan du förvara dina däck och fälgar under säsongen som de inte används. Du får dem förvarad under perfekta omständigheter och du slipper frakta dem till däckverkstaden då det är dags för ditt däckbyte. Innan det är dags att monteras på din bil igen så kontrollera vi dem för att säkerställa att de är i bra kondition.

Boka däckbyte i Norrköping

Förutom förvaring av däck så kan du även få hjälp med däckbyte på vår däckverkstad i Norrköping. Det är viktigt att byta däck i tid för att undvika slitage och att säkerställa bästa prestanda, bränsleekonomi och säkerhet för din bil. Kom in och låt oss kontrollera dina däck så vet du att du rullar säkert på vägarna.

Besök vår däckverkstad i Eskilstuna

Vi erbjuder också andra tjänster som hjulinställning och reparation av punkteringar. Som BestDrive-återförsäljare vill vi med vår kompetens och höga servicegrad göra allt relaterat till däck och fälg så enkelt som möjligt för dig som bor i Gävle. Kom och besök vår däckverkstad på Fabriksgatan i Norrköping, eller ring och boka en tid då det är dags att byta och förvara dina däck

På våra anläggningar på Fabriksgatan och Smedbygatan i Norrköping hittar du ett komplett däckcenter för personbil, lastbil, traktor, MC och Entreprenad. Vi har också möjligthet att förvara dina däck åt dig, vilket är både praktiskt och prisvärt. Vi utför även bilservice så behöver du byta bromsar, stötdämpare eller något annat så kan vi hjälpa dig med det också.

Vi erbjuder ett stort stort lager med däck från alla ledande märken och duktiga medarbetare som snabbt kan hjälpa dig.

Välkommen till oss du också.

Kontakt / öppettider

Fabriksgatan 16
602 23 Norrköping

Telefon
011-10 06 01

E-post

info@bohmansdack.se

Besök vår hemsida för aktuella öppettider

https://bohmansdack.se/

Däckfirman Bohmans Däck i Norrköping – Fabriksgatan
Fabriksgatan 16
Norrköping Sverige


Dela på Facebook