Däck & Fälg i Landvetter

Däck & Fälg i Landvetter

Däckbyte Landvetter

Välkommen till Däck & Fälg i Landvetter

Vi är din däckverkstad i Landvetter med snart 30 års branscherfarenhet.

Även om vi är en ”lokal” däck- och fälgspecialist i Landvetter kan du ta del av våra bra erbjudanden och låga priser då vi skickar och levererar  över hela Sverige.

Däckservice Landvetter

Behöver du däckservice i Landvetter så kontakta oss eller boka en genom tid genom att ringa, skicka e-mail eller använd vår smidiga onlinebokning. Vi tar ansvar för det jobb vi utför och de produkter vi säljer, även efter ditt besök på vår däckverkstad i Landvetter. I vårt däcksortiment hittar du de bästa däcken på marknaden, bland annat testvinnande vinterdäck och sommardäck från Continental och Gislaved.

Däckhotell Landvetter

Förvara dina däck på vårt poppulära däckhotell i Landvetter. På så sätt så slipper du förvara dem hemma och vi ser tillatt dina däck och fälgar är i toppskick inför varje säsong. På däckhotellet förvarar, tvättar och kontrollerar vi hjulens kondition innan de sätts på förvaring. Vi kontrollerar även mönsterdjup och lufttryck. Kom ihåg att själv kola kolla lufttrycket minst en gång i månaden då dina däck sitter monterad epå bilen.

Däckbyte Landvetter

Mellan 1 december och 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. Med vinterväglag menas att det är frost, snö eller  ispå någon del vägen. Vi vill vara det självklara valet för ditt däckbyte i Landvetter. Vi finns för dig som vill ha den bästa servicen.  Bara hör av dig om du har några frågor så hjälper vi dig gärna med ditt byte av däck i Landvetter.

Välkommen in önskar Ingo med personal

Kontakt / öppettider

Mediavägen 16
438 91 Landvetter

Telefon:
031-919121
E-post:
info@landvetterdack.se
Hemsida:
https://www.landvetterdack.se

Måndag-Fredag:
08:00-17:00
Lunchstängt:
12:00-13:00

Däck & Fälg i Landvetter
Mediavägen 16
Landvetter Sweden
Telefon: 031-919121
Email: info@landvetterdack.se
Url: https://www.landvetterdack.se


Dela på Facebook