Håkantorp Däck – Löddeköpinge

Håkantorp Däck – Löddeköpinge

Däckbyte i Löddeköpinge & mer hos Håkantorp Däck

Däckverkstad i Löddeköpinge!

Håkantorps Däck AB är en pålitlig och specialiserad däckverkstad som erbjuder omfattande däckservice, försäljning, reparationer och förvaring av däck samt hjulinställning. Vårt engagerade team av experter är dedikerade till att leverera enastående kundservice och högkvalitativa produkter.

Förvara dina däck på vårt däckhotell

Ett av våra framstående erbjudanden är vårt exklusiva däckhotell. När du lämnar in dina däck hos oss kan du vara trygg i vetskapen om att de är försäkrade. Vårt däckhotell ger dig en enkel och bekväm lösning för att förvara dina däck mellan säsongerna. Vi tar hand om allt, så när det är dags för däckbyte kommer dina däck att vara redo och vänta på dig. Vi förvarar däcken i vårt säkra och skyddade inomhuslager för att garantera optimalt skydd mot yttre påverkan.

Professionell däckservice i Löddeköpinge

Vår professionella däckservice omfattar inte bara förvaring, utan också noggrann kontroll och underhåll av dina däck. Vid varje däckbyte utför vi en noggrann inspektion för att identifiera eventuella problem med slitage, fälgar eller andra potentiella problemområden. Vi tar också hand om rengöring och tvättning av dina däck för att se till att de förblir i bästa skick.

Däckbyte och reparationer

På Håkantorps Däck AB strävar vi alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och service till våra kunder. Vår erfarna personal är välutbildad och har gedigen kunskap inom däckbranschen. Oavsett om du behöver däckbyte, reparationer eller hjulinställning kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta standard.

Välkommen till oss när du letar efter en pålitlig däckverkstad som kan erbjuda enastående däckservice och förvaring. Hos Håkantorps Däck AB får du inte bara hög service och kvalitet på däck, utan också trygghet och försäkran om att dina däck är i säkra händer. Lita på oss för att hålla dina däck i toppskick och ge dig en smidig och problemfri körupplevelse under alla årstider.

Kontakt / öppettider

Håkantorpsvägen 211
Löddeköpinge

Telefon
046-70 60 50
E-post
lodde@hakantorp.com
dack@hakantorp.com
Hemsida
http://www.hakantorp.com

Måndag-Fredag
07:00-17:00
Lunchstängt
12:15-12:45

Säsongsöppet

Vardagar t.o.m 4/5
Lördagar 7/4, 14/4, 21/4, 28/4

Måndag-Torsdag
07:00-18:00
Fredag
07:00-17:00
Lördag
09:00-12:00

Håkantorp Däck – Löddeköpinge
Håkantorpsvägen 211
Löddeköpinge Sverige
Telefon: 046-70 60 50
Email: lodde@hakantorp.com
Url: http://www.hakantorp.com


Dela på Facebook