Västertorps Däck & Bilservice

Västertorps Däck & Bilservice

Vi hjälper dig med ditt däckbyte i Hägersten

Västertorps Däck & Bilservice i Hägersten

Välkommet till vår trevliga däckverkstad i Hägersten. Här hjälper vi dig då du ska byta från sommar- till vinterdäck eller om du har några frågor som rör däck och fälg. Vi repararerar och utför däckservice på alla personbilar.

Västertorps Däck & Bilservice startade däckverkstad i Hägersten redan 1975 och drivs fortfarande som ett familjeföretag. Vi har sedan starten servat och hjälpt våra kunder på ett personligt och professionellt sätt med däckbyten och däckförvaring.

Hos oss kan du alltid förvänta dig ett fackmannamässigt utfört arbete.

Förvara din däck på vårt däckhotell i Hägerseten

Passa på att boka in dina däck på vårt däckhotell. Då förvarar vi dina däck på bästa sätt så att de håller längre och är säkrare att använda. På däckhotellet tvättas och kontrolleras alla däck inför varje säsong. Vi avsätter en tid i vårt bokningssystem så att ditt däckyte går snabbt och smidigt då du besöker vår däckverkstad när det är dags att byta från Sommardäck eller vinterdäck.

 

Vi kan däckservice

Har du behov av däckservice så har vi kompetensen och erfarenheten att kunna hjälpa dig på bästa sätt.  Förutom att vi är en komplett däckverkstad som erbjuder den bästa däckservicen så har vi även satsat på marknadsledande testutrustning för elektriska felsökningar för personbilar. Kom in till oss så berättar vi mera

Vår däckverkstads kontakt och öppettider

Vasaloppsvägen 6
Hägersten

Telefon
08-97 21 20
E-post
info@abvdb.se
Hemsida
https://bestdrivevastertorp.se/

Måndag – Torsdag
07:00-16:00
Fredag
07:00-14:00

Västertorps Däck & Bilservice
Vasaloppsvägen 6
Hägersten Sverige
Telefon: 08-97 21 20
Email: info@abvdb.se
Url: https://bestdrivevastertorp.se/


Dela på Facebook