Däckproffsen i Sundbyberg

Däckproffsen i Sundbyberg

Däckproffsen – däckbyte i Sundbyberg

Vi hjälper dig med däckbyte i Sundbyberg!

Vi finns i nya fräscha lokaler i Lilla Alby. Vi kan erbjuda dom flesta av de mest välkända fabrikaten.

Vårt lager av däck från kända märken som Continental och Gislaved är omfattande så oftast kan vi lösa Ditt däckbehov omgående.

Vi erbjuder däckhotell i Sundbyberg

Låt oss ta hand om dina däck direkt efter ditt byte från sommardäck till vinterdäck. Vi kontrollerar mönsterdjup och hjulets kondition. Efter detta får de sin lagerplats i Sundbyberg på vårt däckhotell i en klimatanpassad miljö som dina däck mår bäst av. I sammband med förvaringen av dina däck kan du även boka däcktvätt och hjulbalansering.

Däckservice och däckreparationer

På vår moderna anläggning i Sundbyberg så erbjuder vi däckservice och reparationer för att öka livslängden på dina däck. Vi hjälper dig med allt från en spik i däcket eller om du stött på en trottoarkant och så hjulaxeln hoppat ur läge, Vi utför däckservice smidigt, säkert och kostnadseffektivt.

Boka tid på vår däckverkstad

Kontakta oss antingen online eller via telefon när du vill få hjälp med däckbyte. På vår moderna däckverkstad i Sundbyberg så är vi utrustade på datoriserad hjulinställning och erbjuder säsongsförvaring av däck och fälg. När du väljer vårt däckhotell ser vi till att du får den bästa servicen kring dina däck. Vi skulle aldrig släppa iväg dig från Sundbyberg med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning.

Kontakt / öppettider

Trädgårdsgatan 19
Sundbyberg

Telefon
08-28 29 20
E-post
info@dackpro.se
Hemsida
https://dackpro.se

Måndag – Fredag
08:00-17:00

Däckproffsen i Sundbyberg
Trädgårdsgatan 19
Sundbyberg Sverige
Telefon: 08-28 29 20
Email: info@dackpro.se
Url: https://dackpro.se


Dela på Facebook