BestDrive Täby

BestDrive Täby

Däckbyte i Täby – Välkommen till BestDrive

Välkommen till vår däckverkstad i Täby. Vi står till hands då du önskar ett däckbyte eller behöver professionell service till din bil.

 

Däckverkstad med däckhotell

På vår däckverkstad så erbjuder vi nya sommar och vinterdäck, däckservice och  reparation av däck samt däckbyte. Passa på att förvara dina däck på vårt däckhotell i Täby. Då kontrollerar, tvättar och förvarar vi dina däck smidigt och säkert inför varje säsong och du slipper leta och bära däck då det är dags för ditt däckbyte.

På vår däckverstad får du däckservie med allt från att hitta det perfekta däcket för din bil, däckhotell, laga tvåor från besiktningen till att polera upp din bil till högglans! Dessutom erbjuder vi långvariga nanokeramiska lackskydd som skyddar din bil i flera år framöver.

 

Däckbyte och däckservice

Då du besöker oss så kommer vi hjälpa dig att hitta rätt däck till din bil och körstil. Om du råkat ut för problem med dina däck så kommer våra duktiga medarbetare på däckservice att felsöka och åtgärda eventuella problem med dina däck och hjul.

Boka din tid hos oss genom att ringa eller maila, vi har även ett bokningsformulär online så att du enkelt kan boka direkt på webbplatsen. Har du vägarna förbi? Välkommen att hälsa på oss! Vi finns alltid redo för att ge tips och råd om dina däck eller om din bil.

 

Du hittar oss på Löttingelundsvägen 94

Vi ses på vår bilverkstad i Täby!

Kontakt / öppettider

Löttingelundsvägen 94
Täby

Telefon
08-7581010
E-post
info@bestdrivetaby.se
Hemsida
http://www.bestdrivetaby.se

Måndag-Torsdag
07:30-17:00
Fredag
07:30-15:00
Lördag
10:00-14:00

BestDrive Täby
Löttingelundsvägen 94
Täby Sverige
Telefon: 08-7581010
Email: dackhandlarna@tele2.se
Url: http://www.dackhandlarna.se


Dela på Facebook