Håkantorps Däck – Staffanstorp

Håkantorps Däck – Staffanstorp

Välkommen till Håkantorps Däck i Staffanstorp

Din däckverkstad i Staffanstorp

Välkommen till Håkantorps Däck AB, din pålitliga däckverkstad i Staffanstorp. Vi är specialiserade på däckservice och erbjuder en mängd tjänster som däckbyte, försäljning, reparationer och förvaring av däck. Hos oss hittar du det du behöver för att hålla din bil i toppskick året runt.

Låt våra experter ta hand om ditt däckbyte

Vårt dedikerade team av experter är redo att byta dina däck och se till att de är i bästa skick. Vi använder en unik däckbytare som är skonsam mot sårbara fälgar upp till 26 tum. Denna avancerade teknik minimerar påfrestningarna på däck och fälgar vid montering, vilket ger dig en trygg och professionell service.

Vi förstår vikten av att hitta rätt däck och fälgar för din bil. Därför hjälper vi dig att hitta de perfekta fälgarna som passar både din bil och din personliga smak. Vi samarbetar med välrenommerade varumärken som OCL/Brorssons och Specialfälgar, och erbjuder virtuella verktyg på vår hemsida som visar hur din bil ser ut med deras fälgar. Utforska gärna dessa verktyg för att få en visuell representation och välja rätt fälgar för dig.

Låt dina däck checka in på vårt däckhotell

Hos Håkantorps Däck AB strävar vi alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen. Hos oss kan du förvara dina däck och fälgar på vårt fina däckhotell mellan säsongerna. Vår erfarna personal står till ditt förfogande för att svara på alla dina frågor och ge dig råd om däck och fälgar. Vi har ett omfattande utbud av däck som passar olika bilmärken och modeller. Ring oss gärna om du vill veta mer och ta reda på vilka alternativ som finns tillgängliga för dig.

Vi är stolta över att vara din pålitliga däckverkstad i Staffanstorp. Oavsett om du behöver däckbyte, förvaring eller andra däckrelaterade tjänster kan du lita på oss. Besök vår hemsida för att utforska vårt sortiment och lära dig mer om våra erbjudanden. Vi ser fram emot att ge dig en förstklassig däckservice och se till att din bil är redo för vägarna i Staffanstorp och bortom.

Kontakt / öppettider

Flisvägen 5-0

Staffanstorp

Telefon
046-25 34 75
E-post
staffanstorp@hakantorp.com
Hemsida
http://www.hakantorp.com

Måndag-Fredag:
07:30-17:00
Lunchstängt
12:00-12:45

Mer information finns på vår hemsida.

Håkantorps Däck – Staffanstorp
Flisvägen 5-0
Staffanstorp 24535
Sverige
Telefon: 046-25 34 75
Email: staffanstorp@hakantorp.com
Url: http://www.hakantorp.com


Dela på Facebook