JJ’s Däck

JJ’s Däck

Din däckverkstad i Falkenberg  – JJ´s däck

JJ´s däck i Falkenberg är en komplett däckverkstad som hjälper dig med allt som har med däck och fälgar att göra. Vi erbjuder även däckbyte, balansering samt förvaring av dina sommar- eller vinterdäck.

Professionel Däckservice i Falkenberg

På vår moderna däckverkstad i Falkenberg kan du boka däckservice för så väl MC, personbil och lastbil. Du bokar din tid genom att ringa eller maila, eller så kan du använda vårt bokningsformulär direkt på vår hemsida då kan du själv enkelt se vilken tid för däckservice som passar dig bäst.

Däckbyte för alla fordon

När det är dags att byta från sommar- till vinterdäck då är du välkommen in till oss på Oktanvägen i Falkenberg. Vi gör ditt däckbyte under tiden du väntar och passar på att kontrollera så att dina däck är hela och säkra att använda. Om du har slitit ut något däck så har vi ett stort sortiment av däck från de största tillverkarna och hjälper dig att byta till ett däck som passar din bil och körstil.

Låt oss förvara dina däck på vårt däckhotell

På JJs däck i Falkenberg kan du förvara dina vinter- och sommardäck mellan dina däckbyten. På så sätt vet du alltid var du har dina däck och slipper ta fram och frakta dem till däckverkstaden inför säsongens däckbyten. Innan vi förvarar dina hjul på däckhotellet så kontrollerar vi så att de inte har någon skada samt att de har godkännt mönsterdjup. På så sätt kan du känna dig säker ute på vägarna.

 

 

 

Vi ses på vår däckverkstad i Falkenberg!

 

Välkommen till oss hälsar Tobbe med personal!

Kontakt / öppettider

Oktanvägen 1B
311 32 Falkenberg

Telefon:
0346-87555
E-post:
tobbe@jjsdack.se
Hemsida:
www.jjsdack.se

Måndag – Fredag
8:00-17:00
Lunchstängt
12:00-13:00
(besök vår hemsida för mer information)
JJ’s Däck
Oktanvägen 1B
Falkenberg Sweden
Telefon: 0346-87555
Email: info@jjsdack.se
Url: http://www.jjsdack.se


Dela på Facebook