TJ Carservice – Bålsta

TJ Carservice – Bålsta

Däckbyte och däckservice i Bålsta

TJ Carservice

Vi är din däck- och bilverkstad i Bålsta och vi är här för att göra allt som har med däck, fälgar och däckservice så enkelt som möjligt för dig. Vi hjälper dig även med all typ av bilservice, hjulinställningar och däckhotell.

Pröva vårt däckhotell i Bålsta

Vi rekommenderar att pröva vårt populära däckhotell på TJ Carservice nästa gång du bokat tid för däckbyte. Vi förvarar dina däck på bästa sätt och kontrollerar däck, fälg och mönsterdjup så att dina däck är säkra att använda inför varje säsong. Har du dina däck förvarade på däckhotellet så reserverar vi alltid en tid för dig när det är dags för däckservice eller hjulskifte till sommardäck eller vinterdäck. På sätt går ditt däckbyte extra smidigt.

Däckverstad för personbilar och lastbilar

På vår moderna däckverkstad får du hjälp med allt från att hitta det optimala däcket för din bil, till hjulskiftning, balansering och hjulförvaring på vårt däckhotell.

Vår däckverstad i Bålsta utför däckservice och däckreparationer för både personbilar och lastbilar. Vår däckåtervinning tar hand om dina gamla däck så att de återvinns på bästa sätt.

Välkommen till oss på TJ Carservice

Kontakt & öppettider däckverkstad

Stockholmsvägen 36
Bålsta

Telefon
0171-322 04
E-post
Info@bestdrivebalsta.se

Måndag – Torsdag 07-17
Fredag 07-15:30
TJ Carservice – Bålsta
Stockholmsvägen 36
Bålsta Sverige
Telefon: 0171-322 04
Email: Info@bestdrivebalsta.se


Dela på Facebook