Torgnys Däckservice

Torgnys Däckservice

Torgnys Däckservice – Kramfors

Vi är ett renodlat däckföretag med erfarenhet i däckbranschen sedan 1970.
Vi kompromissar inte med säkerheten. Därför säljer vi högkvalitetsdäck från Continental.

Däckbyte i Kramfors!

Upplever du, som de allra flesta, däckbytet som ett tungt och smutsigt ”nödvändigt ont”? Varför inte göra det på det enkla och trygga sättet? Medan du samtidigt tar en kopp kaffe.
Hos oss får du professionell hjälp med ditt däckbytet. På vår däckverkstad i Kramfors kontrollerar vi lufttryck och mönsterdjup och vi ser till så att bultarna blir åtdragna på ett säkert sätt. Om du vill, så tvättar vi dessutom däcken. Och vi bjuder naturligtvis på kaffet.
Kan det bli enklare? Det skulle möjligen vara, om du dessutom förvarar däcken i vårt däckhotell.

Pröva vårt däckhotell du också

För den som önskar förvara sina däck under vintern eller sommaren så erbjuder vi däckhotell. Där kan du tryggt förvara dina däck mellan årets däckbyten. På Så sätt slipper du släpa med dem hem och slipper bekymra sig om att de ska ta skada. Du bokar en plats på vårt däckhotell i samband med ditt däckbyte eller däckservice.

Komplett däckservice

Däckservicen Hos oss på Torgnys Däckservice i Kramfors är omfattande och komplett. Vi erbjuder allt från balansering och vändning av däck till slutligen däckbyten. Vi hjälper dig att kontrollera däckens mönsterdjup och lufttryck och kan därmed hjälpa till att avgöra när det är dags att byta däcken.

Kontakt / öppettider

Ringvägen 10
Kramfors

Telefon
0612-10070

Hemsida
http://www.torgnysdackservice.se/

Måndag – fredag
07:00-17:00

Torgnys Däckservice
Ringvägen 10
Kramfors Sverige
Telefon: 0612-10070
Url: http://www.torgnysdackservice.se/


Dela på Facebook